Tapahtumat

Maalis-huhtikuun 2019 tapahtumat Cafe Laurissa

Perjantai 1.3. klo 19.00 Janus&Anna Hanski. Janus ja Anna Hanski kiertävät konsertoimassa ja tarinoimassa elämänsä vaiheista intiimin lauluillan merkeissä.Viime vuosina on juhlistettu heidän isänsä Seppo Hanskin muistoa mittavalla Me Hanskit -kiertueella, joka on ulottunut Suomen konserttisaleista aina Espanjaan saakka.

Tänä vuonna tehdään katsaus Januksen ja Annan omaan menneisyyteen, ja samalla katsotaan myös eteenpäin. Mukana ovat tietenkin ihanat muistoja herättävät laulut: Kotiviini, Jos et sä soita, Tunteisiin, Painan vain pääni, Dona Dona.. sekä muisteloita molempien pitkän uran varrelta. Tässä lämpöä hehkuvassa lauluillassa on suomalaisen kevyen musiikin perinteet ja ydin kuultavissa kauniin pelkistetyllä tavalla.

Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 8.3. klo 19.00 SALAKAPAKKA MUSTA Mirri.

Käsikirjoitus: Reetta Ristimäki
Esiintyjät: Reetta Ristimäki (laulu), Marko Puro (laulu, piano) ja Juha Hostikka (laulu)

Schlagereita, kupletteja ja vintage-musiikkia 1920-luvun riehakkaassa salakapakkatunnelmassa. Kieltolain aikaan kuulijat upottava kabareekonsertti on koostettu aikakauden musiikista, lehtileikkeistä ja mainoksista hurttia huumoria unohtamatta. Esityksen kupliva energia ja pilke silmäkulmassa nostattavat hymyn huulille ja laittavat jalan VIPATTAMAAN. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstaina 14.3. klo 18.30 Lohjan Huoneteatterin sohvaperuna Minna Hakala lukee satuja aikuisille yhdessä sohvaperuna Eila Sarinin kanssa. Vapaapääsy

15.3. klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen.  Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. LOPPUUNMYYTY! 

Keskiviikko 27.3. klo 19.00 Sir Elwood duo.  Liput 20 euroa ennakkoon Cafe Laurista. LOPPUUNMYYTY!

Torstaina 28.3. klo 18.30 KatiMarica ja tarina elämästä!
Blues, Jazz ja Rock, Tarina, Tunne ja Sielu.Tarinan edetessä instrumentit ja fiilis vaihtelee laidasta laitaan!
Instrumentteina sähkökitara ja basso, loota, percussioita, ukulelebasso, kontrabasso, akustinen kitara ja äänihuulet.

Laulu: KatiMarica. Bassot ja laulu. Tapio Luoma. Kitarat: Juha Laine. Perkussiot ja laulu: Matti Pönkkä.  Liput 5 euroa.

Perjantai 29.3.2019 klo 19.00 Essi Luttinen, Martin  (Buenos Aires) ja pianisti Petri Haapasalo Tango di me alva – Sieluni tango. . Sielukas tango konsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazzia ja klassista musiikkia. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzollan tango nuevon rinnalla kuullaan nyt myös ooppera-aarioista, suomitangosta ja Toivo Kärjen espanjan kielisistä käännösversioista argentiinalaisittain sävyttyneitä sovituksia. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 5.4.2019 klo 19.00 Kevään ääniä. Hannu Lehtonen ja Seppo Hovi. LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 12.4.2019 klo 19.00 Muska. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

ILONA 20060602 HELSINKI, laulaja Muska, kuva Janne Aaltonen

Torstai 25.4. klo 18.30 ja klo 21.00. MARIA LUND, Maija Ruuskanen ja  Railio tuovat
Ruuskanen Railio Klubilla Marian lavalle – Kuudella kielellä! Maria Lund on virtuoottinen laulaja sekä esiintyjä.
Hänen suvereeni muusikkoutensa pääsee Ruuskasen ja Railion käsittelyssä vähintään Nessun Dormasta Highway to Helliin. Maija ja Veera aikovat houkutella Mariasta esille väläyksiä myös hänen terävästä huumorintajustaan – luvassa on erityinen ilta. Tarkoitus on mennä Merikannon läpi sinne mistä Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. The winner takes it all! Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Syksyn 2019 tapahtumat Cafe Laurissa ennakko

Perjantai 13.9.2019 klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 20.9.2019 klo 19.00 Marion Melnik ja Janne Hovi. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 27.9.2019 klo 19.00 Aikoja sitten, Milana Misic, Tuomas Kesälä ja Pasi Kallio. Milana Misicin Aikoja sitten -konsertissa kuullaan lauluja ja ajatuksia elämästä. Musiikkituokiossa soivat muistoja herättävät Milana äidin, Laila Kinnusen, kultaisille iskelmän vuosikymmenille sijoittuvat laulut. Ne yhdistyvät konsertissa sulassa sovussa, tositarinoiden höystämänä.

Milanan uusi kirja Milana – elämäni Laila Kinnusen tyttärenä (Like Kustannus) julkaistiin keväällä 2018. Se valottaa Milanan elämää ja kasvamista epävarmuuden, väkivallan ja alkoholismin ilmapiirissä. Kirjan työstöprosessin aikana Milanalle tuli vahva tunne, että hän haluaa tehdä laulun äidilleen. Kappale sai nimekseen ”Aikoja sitten”. Se summaa tunteita ja kokemuksia vuosien varrelta. Laulussa lauletaan mm. anteeksiannosta.

Kirjan ja kappaleen innoittamana syntyi ajatus esittää konsertissa sekä omia lauluja että Laila Kinnusen tutuksi tekemiä kappaleita. Konsertti sai nimekseen Aikoja sitten –konsertti.

Konsertissa kuullaan siis Lailan tutuksi tekemiä lauluja, joita Milanakin on levyttänyt. Mukana on myös Milanan levyttämiä kappaleita aiemmin julkaistuilta soololevyiltä sekä kuluneen vuoden aikana syntynyttä uutta musiikkia

Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 4.10.2019 klo 19.00 Tommi Läntinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 25.10.2019 klo 19.00 Lohjan Huoneteatteri.

Perjantai 1.11.2019 klo 18.30 ja klo 20.30 Johanna Rusanen ja Pami Karvonen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 25 euroa.

Perjantai 8.11.2019 klo 19.00 Johanna Debreczeni, laulu ja Mirka Dojan, piano & laulu. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 21.11.2019 klo 19.00 Lohjan Huoneteatteri.

Perjantai 22.11.2019 klo 19.00. Fadista-laulaja-runoilija Kirsi Poutanen tulkitsee portugalilaista fadolaulua suomeksi ja portugaliksi. Esityksessä perinteinen fado saa parikseen Esa Helasvuon säveltämää uutta uniikkia suomalaista fadoa mm. karjalankielellä laulettuna.

Kirsin ja Esan, kahden vahvan ja virtuoosimaisen muusikon kohtaamisesta syntyy sielukasta fadoenergiaa, joka lohduttaa, koskettaa ja voimaannuttaa. Kirsi ja Esa vetävät hyvin yleisöä, sillä ilmaisuvoimainen ja melankolissävytteinen fado koskettaa suomalaisia.

Kirsi Poutanen on monialainen laulaja, Suomessa sekä Portugalissa tunnettu fadista. Hänen ensilevytyksensä Amália Tribute julkaistiin vuonna 2013 ja siinä kuullaan portugalilaista fadoa myös suomeksi. Albumi oli ehdollla myös Etno-Emman saajaksi ilmestymisvuotenaan.
Kirsi Poutanen tunnetaan paitsi laulajana myös runoilijana. Lisäksi hän on näytellyt useissa musiikkiteatteriproduktioissa sekä teattereissa.

Pianisti-säveltäjä Esa Helasvuo on tehnyt merkittävän uran muusikkona ja säveltäjänä teatteri-, elokuva- ja jazzmusiikin saralla. Helasvuo on myös laajlati arvostettu pedagogi.

Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 20.12.2019 klo 18.30 ja klo 20.30 Hannu Lehtonen ja Seppo Hovi. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.