Ajankohtaista

Marras-joulukuun 2017 ja tammi-maaliskuun 2018 tapahtumat Cafe Laurissa   

Perjantai 17.11. klo 19.00 Caron & Zhenia Gimer trio. 

Caron Wuotila (o.s. Barnes)  on suomalais-brittiläinen näyttelijä, laulaja ja malli. Hänen vanhempansa olivat syntyjään jamaikalaisia. Barnes muutti Suomeen 1980 -luvun alussa.

Pitkään alalla ollut Caron on ollut monessa mukana. Hänen uransa  alkoi jo 80-luvulla, jolloin hän julkaisi myös enimmäisen  sooloalbuminsa. Soololauluran lisäksi viime aikoina Caronia ovat  työllistäneet monet musikaalit, mutta hänet muistetaan myös monista  tv-ohjelmista ja elokuvavierailuista, kuten Tupla Uuno ja Vääpeli Körmy sekä erikoisesiintymisistä. Caron keikkailee eri kokoonpanojen kanssa: soolona, säestäjän kanssa,  triona sekä bändikokoonpanolla aina big bandiin asti. Caronin sensuelli  esiintyminen sopii loistavasti   klubeihin ja pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Repertuaarista löytyvät niin jazz,  blues, soul ja myös kevyempi musiikki. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 23.11. klo 19.00 Tom Nyman –SWINGIN´ AND ROCKIN´ XMAS.  Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 24.11. klo 18.30 ja klo 20.30 Buster Keaton – Elämä ja teot. Mammu Rauhala, Joni Paananen ja Sari Rautakoski esittävät Kari Hotakaisen näytelmän. Huumorilla ja lämmöllä rakennettu teatteri-ilta. Terävää ihmisyyden kuvausta elämästä, rakkaudesta ja elokuvista. Kesto 1,5 tuntia sisältäen väliajan. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Torstai 30.11. klo 19.00 Gregg Stafford. Gregg Stafford kävi edellisen kerran Lohjalla syyskuussa 2016 ja konsertit saivat silloin aikaan ihastuneita huokauksia ja ylistäviä kommentteja. Nyt yksi konserteista kuullaan Cafe Laurissa. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 1.12. klo 19.00 Ankeliga Klas ja Marion Melnik. Joulukonsertti. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa. LOPPUUNMYYTY!

Torstai 14.12. klo 19.00 Elämä hellii ja hylkii veljeksiä !  Mukana näyttelijä Mikko Kivinen ja ihmissuhdevalmentaja Hannu-Pekka Sinervä. Veljekset Mikko ja HP eivät ole kohdanneet 30 vuoteen.  Nyt yli kuusikymppiset veljekset kohtaavat yhteisen äidin muistotilaisuudessa.  Erilaisilla elämänarvoilla ja kokemuksilla varustetut veljekset kirvoittavat näytelmässä faktan ja fiktion keinoin katsojankin pohtimaan oman elämänsä kulkua, sen "laaksoja" ja kukkuloita".  

Draamaa ja komediaa elämänkaaren eri vaiheista. Lämmöllä. Kesto noin 1,5 tuntia. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 15.12. klo 19.00 Antti Kajander joulutunnelmissa. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Tammi-maaliskuun 2018 tapahtumat Cafe Laurissa

Perjantai 26.1. klo 19.00 Marion – Leidien leidi Rakkaudesta musiikkiin. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 8.2. klo 19.00 Susanna Haavisto, Eija Ahvo ja Esa Helasvuo. Yhdessä 40 –vuotta –konsertti. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 9.2. klo 19.00 Ankeliga Klas ja Maria Lund. Sydämen sävelet.

Tässä sydämet valloittavassa konsertissa kuullaan niin Marian ja Angelikan kuin yleisönkin toivomia ja rakkaita kappaleita laulun kultaisten vuosikymmenten varrelta. Samalla konsertti vie maailmanympärimatkalle eri maiden ja musiikkityylien pariin Suomesta Sevillaan, Broadwaylle, Pariisiin ja Moskovaan oopperan,-musikaalin ja iskelmäsävelien siivittämänä. Tule hurmaantumaan näistä ihastuttavista sopraanoista/ laulajattarista sekä heidän unohtumattomista tulkinnoistaan.  Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.
 

 

Perjantai 16.2. klo 19.00 Taljanka:Titirimundi -konsertissa soivat laulut Espanjasta ja espanjankielisestä Latinalaisesta Amerikasta. Ilta on omistettu paitsi flamencorytmeille myös perulaisille, meksikolaisille ja argentiinalaisille lauluille, monille tutuille ja joillekin meillä vielä tuntemattomille maailmanmusiikin helmille. Anja Tyrväinen – lauluTimo Tyrväinen – laulu ja kitara ja Ari Salin – kitara. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

 
Perjantai 2.3. klo 19.00 Osterikeittoa ja Kalsarikännit. Tuija Rantalainen, laulu ja piano, Heikki Salo, laulu ja kitara
Janne Louhivuori, kitara. “Kaksi lauluntekijää ja tarinoita ruoasta, juomasta ja lemmestä. Rakkaudestakin. Huumorilla ja herkkyydellä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 9.3. klo 19.00 Mikael Konttinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa

Perjantai 16.3. klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 23.3. klo 19.00 Edith Piaf – pakko saada laulaa on Susanna Haaviston ohjaama, käsikirjoittama ja esittämä yhden naisen dramaattinen näytelmä, jossa hän käy puheen ja musiikin vuoropuhelua itsensä ja Edith Piafin kanssa. Säestäjänä on Mari Kätkä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.