Ajankohtaista

Tammi-huhtikuun 2018 tapahtumat Cafe Laurissa

Perjantai 26.1. klo 19.00 Marion – Leidien leidi Rakkaudesta musiikkiin. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. LOPUUNMYYTY!

Torstai 1.2. klo 19.00 Elämä hellii ja hylkii veljeksiä. Näyttelijä Mikko Kivinen ja ihmissuhdevalmentaja Hannu-Pekka Sinervä. Veljekset Mikko ja HP eivät ole kohdanneet 30 vuoteen. Nyt yli kuusikymppiset veljekset kohtaavat yhteisen äidin muistotilaisuudessa. Erilaisilla elämänarvoilla ja kokemuksilla varustetut veljekset kirvoittavat näytelmässä faktan ja fiktion keinoin katsojankin pohtimaan oman elämänsä kulkua, sen "laaksoja" ja kukkuloita".
Draamaa ja komediaa elämänkaaren eri vaiheista. Lämmöllä. Kesto väliajalla noin 1,5 tuntia. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Torstai 8.2. klo 19.00 Susanna Haavisto, Eija Ahvo ja Esa Helasvuo. Yhdessä 40 –vuotta –konsertti. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 9.2. klo 19.00 Ankeliga Klas ja Maria Lund. Sydämen sävelet.

Tässä sydämet valloittavassa konsertissa kuullaan niin Marian ja Angelikan kuin yleisönkin toivomia ja rakkaita kappaleita laulun kultaisten vuosikymmenten varrelta. Samalla konsertti vie maailmanympärimatkalle eri maiden ja musiikkityylien pariin Suomesta Sevillaan, Broadwaylle, Pariisiin ja Moskovaan oopperan,-musikaalin ja iskelmäsävelien siivittämänä. Tule hurmaantumaan näistä ihastuttavista sopraanoista/ laulajattarista sekä heidän unohtumattomista tulkinnoistaan.  Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. LOPPUUNMYYTY!
 

 

Perjantai 16.2. klo 19.00 Taljanka:Titirimundi -konsertissa soivat laulut Espanjasta ja espanjankielisestä Latinalaisesta Amerikasta. Ilta on omistettu paitsi flamencorytmeille myös perulaisille, meksikolaisille ja argentiinalaisille lauluille, monille tutuille ja joillekin meillä vielä tuntemattomille maailmanmusiikin helmille. Luvassa on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, kun suomalainen maailmanmusiikin pioneeri astuu lavalle. Anja Tyrväinen – lauluTimo Tyrväinen – laulu ja kitara ja Ari Salin – kitara. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

 
Perjantai 2.3. klo 19.00 Osterikeittoa ja Kalsarikännit. Tuija Rantalainen, laulu ja piano, Heikki Salo, laulu ja kitara
Janne Louhivuori, kitara. “Kaksi lauluntekijää ja tarinoita ruoasta, juomasta ja lemmestä. Rakkaudestakin. Huumorilla ja herkkyydellä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 9.3. klo 19.00 Mikael Konttinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa

Perjantai 16.3. klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 23.3. klo 19.00 Edith Piaf – pakko saada laulaa on Susanna Haaviston ohjaama, käsikirjoittama ja esittämä yhden naisen dramaattinen näytelmä, jossa hän käy puheen ja musiikin vuoropuhelua itsensä ja Edith Piafin kanssa. Säestäjänä on Mari Kätkä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 13.4. klo 19.00 Hannu Lehtonen Kevättä rinnassa. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.