Tapahtumat

SIIRRETTY KEVÄÄSEEN 2021! Perjantai 18.9.2020 klo 19.00-21.00 Laulun taikaa

Tervetuloa hilpeään, kiehtovaan ja maagiseen iltaan, jonka luovat kaksi viihteen virtuoosia, taikuri, sirkusklovni ja laulaja prof. Bluffo ja laulaja-hanuristi Pärre Ekström. Nämä veijarit kiehtovat ikivihreillä lauluilla ja hupaisilla taioilla yleisönsä jälleen Cafe Laurissa. Tule Lauriin lumottavaksi!
Liput 20 eur / Cafe Laurista

 

Lauantai 19.9.2020 klo 10.00-17.00 OmenaFest 2020

Perinteitä kunnioittaen järjestämme Café Laurissa pienimuotoiset OmenaFestit. Tarjolla omenaherkkuja leivonnaisista omenaglögiin ja mukana myös lähituottajia myyntipöydät notkuen. Tervetuloa!

 

 

 

Perjantai 25.9.2020 klo 19.00-21.00 Return to the 70’s – Antti Kajander

Kitaristilaulaja Antti Kajander saapuu jälleen vuotuiselle syyskeikalle Cafe Laurin idylliin. Tällä kertaa teemana ovat parhaat 70-luvun biisit esitettynä tutulla yhden miehen ”Kitara Soi”-teemalla. Luvassa on hittien ja tunnelmapalojen lisäksi myös menojalkaa vipattavaa boogieta sekä tietysti teemaan sopivia progemausteita. Lippuja on tällä kertaa saatavilla rajoitettu määrä hintaan 15€ ja niitä voi lunastaa ennakkoon suoraan Cafe Laurista. Konsertissa turvallisuudesta huolehditaan yleisten korona-asetusten mukaisesti. Tervetuloa!

 

 

Torstai 1.10.2020 klo 19.00-21.00 Tomi Tuominen

Tuttu mies lokakuisessa illassa!

 

 

 

Perjantai 2.10.2020 klo 19.00-21.00 Risto Leppänen MagiComedy Show

Risto Leppänen on taikuuden moninkertainen Suomen mestari ja televisiostakin tuttu viihdyttäjä, joka on hurmannut ällistyttävällä taikuudellaan ja hersyvällä huumorillaan ympäri maailmaa. Hän tuo Lohjalle vauhdikkaan shownsa, jossa ihmeet tapahtuvat vahvassa vuorovaikutuksessa yleisön kanssa – hyvällä maulla ja turvarajat huomioiden.

Antaudu huijattavaksi rehellisesti ja varaa lippusi maagiseen iltaan!

Liput 20 eur / Café Laurista

 

 

Perjantai 9.10.2020 klo 19.00-21.00 Vanhasuora Duo unplugged

VANHASUORA DUO on kaksikko, jonka muodostaa Lohjalta kotoisin oleva kitaristi-laulaja Julle Mäki & laulaja Esa Nummela. Molemmat ovat alkuperäisen Neljänsuora -yhtyeen muusikoita ja niinpä ilta tarjoaa taattua tavaraa laajalle yleisölle.
Tällä kerralla mennään koko ilta ihanan akustisesti.
Liput ennakkoon 15 eur / Cafe Lauri

Keskiviikko 14.10.2020 klo 19.00-21.00 Valottaret

”Olemme kolme lohjalaista naista: äitejä, vaimoja, ex-vaimoja, rakastajattaria, tyttäriä, siskoja, ystäviä, laulajia ja soittajia. Musiikki on meille kuin taikapölyä, kuplivaa onnea ja iloa hetkessä, sekä säihkyviä pieniä timantteja harmaissakin päivissä. Valottaret syntyi elokuisen auringon valossa hetkessä, jossa pysähdyimme kuuntelemaan ja tuntemaan elämän virtaa meissä.”
Liput ennakkoon Cafe Laurista / 20 eur

Perjantai 16.10.2020 klo 19.00-21.00 Janus & Anna Hanski Cafe Laurissa

Taitavat sisarukset jatkavat yleisön pyynnöstä suosittuja tarinallisia lauluiltojaan.

Tänä iltana – Janus ja Anna Hanski, on tunteita ja muistoja täynnä oleva aikamatka nostalgisten iskelmien pariin. Januksen ja Annan omien, rakastettujen laulujen lisäksi, tässä uudessa ohjelmassa
kuullaan mm. Carolaa, Sammy Babitzinia, Juha Vainiota sekä tietenkin isää, Seppo Hanskia. Laulujen väleissä kuullaan tarinoita molempien pitkän ja vaiheikkaan uran varrelta.

Liput: 20 € / Cafe Laurista

 

 

 

Perjantai 23.10.2020 klo 19.00-21.00 Lea Laven

LEA LAVEN on Lady, jonka ura alkoi aikoinaan Pentti-Oskari Kankaan yhtyeen solistina. Hänen pitkä soolouransa on sisältänyt vuosikymmenten aikana useita hittejä. Niiden lisäksi Cafe Laurissa saamme Lean seurassa kuulla myös maailman luokan klassikoita intiimeinä tulkintoina. Leaa säestää pianisti Petri Haapasalo,
Liput ennakkoon Cafe Laurista / 20 eur.

 

 

 

Perjantai 6.11.2020 klo 19.00-21.00 Improvisaatioteatteri Oodi Cafe Laurissa

Improvisaatioteatteri Oodi esittää improvisoidun musiikkiteatterinäytelmän. Vierailijana 6.11. valloittava näyttelijä ja laulaja Reeta Annala Improvisaatioteatteri Snorkkelista, Tampereelta!

Oodista lavalla Mikis Jaakkola, Joni Paananen, Sari Rautakoski ja muusikko Lasse Aumala.

PE 11.12. toinen esitys jolloin lavalla nähdään Improvisaatioteatteri Oodista myös Vikke Häkkinen.

Liput ennakkoon 15 eur / Café Lauri

 

 

Perjantai 20.11.2020 klo 19.00-21.00 Markus Salo sooloilee

Markus Salo on sympaattinen laulaja, joka vuoden 2019 The Voice of Finland -voittajana tuli tutuksi Suomen kansalle. Markus kuului TVOFissa Olli Lindholmin tiimiin, jolta sai hyvät eväät uralleen. Markus omisti voittonsa suorassa TV-lähetyksessä edesmenneelle mestarille.

Markus on keikkaillut jo ennen voittoaan ja on kysytty artisti, joka keikkailee nyt myös oman bändinsä kanssa. Luvassa popahtavaa iskelmää tämän päivän tyyliin. Mukana on mm. The Voice of Finlandissa esitettyjä covereita: Minne tuulet vie (Yö), Kylmä ilman sua (Kaija Koo), Pyydä vain (Kirka)… lisättynä omalla musiikilla.

Ensimmäinen singlefiittaus oli kesäksi Stereon kanssa julkaistu Joo mä elän. Ensimmäinen Universalin kanssa julkaistu oma single on nimeltään Sinä luotit minuun.

 

 

 

Keskiviikko 25.11.2020 klo 19.00-21.00 Annika Eklund Duo

Annika Eklund Duo soittaa hittejä menneiltä vuosikymmeniltä tähän päivään. Ohjelmistossa on laajasti omaa musiikkituotantoa mm. uusin kappale Haaveet tallella ja euroviisukarsinnoista tuttu Shanghain valot.
Liput ennakkoon Café Laurista / 20 eur.

Perjantai 11.12.2020 klo 19.00-21.00 Improvisaatioteatteri Oodi Cafe Laurissa

Improvisaatioteatteri Oodi esittää improvisoidun musiikkiteatterinäytelmän.
Oodista lavalla Mikis Jaakkola, Joni Paananen, Sari Rautakoski ja muusikko Lasse Aumala sekä Vikke Häkkinen
Liput ennakkoon 15 eur / Cafe Lauri

 

Menneet tapahtumat

 

Sunnuntai 6.9.2020 klo 11.00-14.00 Cafe Laurin brunssi: 1. kattaus

Kauan ja hartaasti toivottu sunnuntaibrunssi vihdoin Lohjalla!
Keittiömestarimme loihtii joka sunnuntai herkullisen buffetpöydän josta voi nauttia suolaista ja makeaa mielensä mukaisesti.
15 eur / Ei pöytävarauksia.
Tervetuloa!

Peruutettu! Perjantai 4.9.2020 klo 19.00-20.00 Johanna Debreczeni & Mirka Dojan

Laulaja Johanna Debreczeni & pianisti Mirka Dojan tunnelmoivat jazzklassikoiden ja viihdemusiikin parissa.
Ohjelmistossa mm. Summertime, Lullaby of Birdland, Ranskalaiset korot, Memory
Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 eur.

 

 

Tiistai 1.9.2020 klo 19.00-21.00 Oopperailta: Covid fan tutte

Oopperailta Cafe Laurissa suoratoistona suoraan Suomen Kansallisoopperasta!

”Kotimaisten huippusolistien tähdittämä Covid fan tutte avaa oopperasyksyn. Kansallisoopperan syksyn aloittaa jymy-yllätys, Esa-Pekka Salosen ja Hannu Linnun johtama Covid fan tutte. Jussi Nikkilän ohjaaman oopperan tähtinä on kotimaisia huippusolisteja, mm. Karita Mattila, Miina-Liisa Värelä, Tommi Hakala, Johanna Rusanen, Tuomas Katajala ja Waltteri Torikka. Uuden libreton Mozartin Così fan tutteen kirjoittaa Minna Lindgren. Satiiria ja realitya yhdistävä teos lupaa tuulettaa korona-ajan aiheuttamia traumoja.”

Tule nauttimaan maailmanluokan esityksestä ja vaikkapa lasillinen kuohuvaa.

Vapaa pääsy.

 

Perjantai 21.8.2020 klo 17.00-21.30 Tapahtumien ilta Cafe Laurissa

Elokuun hämärtyvässä illassa herkkuja sekä ruumille että sielulle!

Klo 17.00 Ulla ja Karza!
Ullan ja legendaarisen kosketinsoittaja Kari ’Karza’ Pennasen monipuolinen kokoonpano on valloittanut yleisöä niin intiimeissä kahviloissa kuin isommillakin areenoilla. Karzan laulu sekä monipuolinen ja karismaattinen soittotaito, yhdistettynä Ullan soinnikkaan syvään tulkintaan, niin laulaen kuin viulullaan, takaavat ammattiaitoisen ja viihdyttävän kokonaisuuden.

Klo 20.00 – 21.30
Lohjan Kaupunginorkesteri: ”KAUKOKAIPUU”
”Kevättalven yllättävän tilanteen keskellä suurkaupunkien kaukokaipuu täytti mielen ja samalla ahdistavalta tilanteelta etsi pakopaikkaa, kaipasi metsän rauhaan. Näiden tunteiden vallitessa syntyi Kaukokaipuu-konsertin ohjelma, musiikkia suurkaupungeista metsän siimekseen.”
Jukka Untamala, liidaus/viulu
Lohjan kaupunginorkesterin muusikoita
Outi Tarkiainen: Siimes (2017) puhallinkvintetille
Luigi Boccherini: Jousikvintetto C-duuri op. 30 nro 6 ”Yömusiikkia Madridin kaduilta”
Aaron Copland: Quiet City
Ludwig van Beethoven: Sinfonia nro 6 ”Pastoraali” sov. jousisekstetille
Konsertin kesto n. 1 h 20 min. Ei väliaikaa.
Konsertti striimataan Cafe Lauriin suorana Laurentius-salista.
https://lohjankaupunginorkesteri.fi/?page_id=28
Vapaa pääsy

 

 

Cafe Laurin tapahtumat maalis-toukokuu 2020

 

Perjantai 20.3.2020 klo 19.00 Mikael Konttinen Fly me to the moon. PERUUTETTU!

Perjantai 27.3.2020 klo 19.00 Tero Vaara. Tero Vaara teki Mamban nokkamiehenä ja laulajana huikean uran, joka starttasi jo 80-luvulla. Hän kiersi keikoilla 90-luvulla myös oman soolouransa siivittämänä. Sen kunniaksi julkaistiin Sydänmailla-albumi. Laulaja ja lauluntekijä, monien koskettavien sanoitusten ja hittien nikkari on saanut Juha Vainio -palkinnon.

Vaaran keikalla soivat miehen hitit vuosien varrelta, mukana mm. ne legendaksi muodostuneet Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Lauantai-ilta, Valokuvia, Älä jätä minua, Vielä on kesää jäljellä

Tätä muistoja herättävää keikkaa ei voi olla kokematta. PERUUTETTU!

Perjantaina 03.04. klo 19:00 Ile ja Kaija. PERUUTETTU!

Perjantaina 17.04. klo 19:00 Improvisaatioteatteri Oodi näyttelijät Mikis Jaakkola, Joni Paananen, Sari Rautakoski ja muusikko Lasse Aumala synnyttävät yleisön edessä improvisoidun musiikkiteatterinäytelmän! Oodin vieraana valloittava laulaja ja näyttelijä Reeta Annala, Improvisaatioteatteri Snorkkelista. Yleisön ei tarvitse osallistua improvisaatioon, he saavat katsojina nauttia mitä kaikkea syntyy spontaanisti suoraan yleisön edessä – tarina, roolihahmot, musiikki, laulut. PERUUTETTU!

Perjantaina 24.04. klo 19:00 Antti Raiski. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Antti Raiski kruunattiin Tangokuninkaaksi. Juhlavuoden kunniaksi hän on suunnitellut ohjelmakokonaisuden pianistin kanssa, jossa Antti esittää hänelle tärkeitä lauluja – ei suinkaan pelkkää tangoa – uran varrelta, samalla kertoen mitä kaikkea hauskaa matkan varrella on tapahtunut. Luvassa on siis huurimolla höystetty aikamatka.
Parinkymmenen vuoden aikana Antti on levyttänyt kolme albumia, julkaissut lukuisia singlejä, ollut mukana monenlaisissa eri musiikkigenrejen projekteissa.

Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Keskiviikkona 6.5. klo 18.30 Sonja Lumme ja Puutarhailta: Kasvata itse ihanat yrtit ja makeimmat tomaatit

Tämän puutarhakurssin neuvoilla opit kasvattamaan aromikkaat yrtit ja makeat tomaatit puutarhassa, kasvihuoneessa ja parvekkeella. Miten valitaan sopiva tomaattilajike ja kuinka saan parhaan sadon? Kuinka saadaan marketin basilikasta satoa koko kesän ajan? Mikä on yrttiympyrä ja kuinka se tehdään? Tule hakemaan vastaukset näihin ja moniin muihin puutarhakysymyksiin ja kasvata ensi kesänä itse makeimmat tomaatit ja ihanimmat yrtit. Sonja Lumme on kirjoittanut neljä puutarhakirja ja luennoinut ja kurssittanut puutarhaharrastajia ympäri Suomea. Liput Cafe Laurista 10 euroa.

Perjantaina 8.5. klo 19:00 Tom Nyman. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.