Tapahtumat

Tammi-huhtikuun 2019 tapahtumat Cafe Laurissa

Perjantai 25.1. klo 19.00 Tangokonsertti Mercedes Krapovickas bandoneon, Leandro Roco, kitara ja laulu. Tango Reon muodostavat kaksi Suomessa asuvaa argentiinalaista muusikkoa, laulaja-kitaristi ja bandoneonisti. Muusikot päättivät ryhtyä soittamaan yhdessä, koska he halusivat soittaa tango reota (raakaa tangoa) ja palata tangon juurille: akustiset soittimet, selkeät rytmit ja paljon energiaa. Tango on paitsi musiikkia ja tanssia, myös elämäntapa ja tapa ymmärtää maailmaa. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 1.2. klo 19.00 Samae Koskinen. Samae Koskinenharvinaisella kahvilakeikalla Laurissa.  Nykyään pääasiassa konserttilavoilla ja bändinsä kanssa esiintyvä muusikko on lyhyessä ajassa nostettu suurten suomalaisten tekstittäjien joukkoon. Viimeisimmät singlet kuten ”Hillitön elämä” soivat radioissa taukoamatta. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 8.2. klo 19.00 Saija ”Sani” Aartela on suomalainen laulaja, säveltäjä ja sanoittaja. Hänet tunnetaan myös Aikakone-yhtyeen solistina. Nelosen Vain Elämää -televisiosarjan kevätkaudella 2018 mukana ollut Sani julkaisi maaliskuussa 2018 uuden singlen nimeltä Hyvä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 15.2. klo 19.00 Yleisön pyynnöstä -Anneli Saaristo ja Eliina Mäkiranta piano. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

20081021 HELSINKI Laulaja Anneli Saaristo. Kuva Pekka Elomaa

Perjantai 1.3. klo 19.00 Janus&Anna Hanski. Taitavat sisarukset, jotka ovat tehneet pitkän ja monipuolisen uran,lähtevät yhteisille keikoille. Musiikki on kulkenut verenperintönä molemmilla sisaruksilla pienestä pitäen.  He ovat luoneet rakastetuilla levytyksillään sekä laaja-alaisella viihdyttämisellään kestävän aseman suomalaisten sydämissä.Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 8.3. klo 19.00 SALAKAPAKKA MUSTA Mirri.

Käsikirjoitus: Reetta Ristimäki
Esiintyjät: Reetta Ristimäki (laulu), Marko Puro (laulu, piano) ja Juha Hostikka (laulu)

Schlagereita, kupletteja ja vintage-musiikkia 1920-luvun riehakkaassa salakapakkatunnelmassa. Kieltolain aikaan kuulijat upottava kabareekonsertti on koostettu aikakauden musiikista, lehtileikkeistä ja mainoksista hurttia huumoria unohtamatta. Esityksen kupliva energia ja pilke silmäkulmassa nostattavat hymyn huulille ja laittavat jalan VIPATTAMAAN. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 15.3. klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen.  Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Torstai 21.3. klo 19.00 The Watercolors Janne Saarinen (oboe, sävellys), Ilkka Uksila (vibrafoni) ja Joonas Tuuri (basso). Vuonna 2018 perustettu jazz-trio ”The Watercolors” loihtii pienimuotoisia mutta elegantteja jazz-akvarelleja maalaamalla niihin länsimaisen taidemusiikin ja kansanmusiikin sointivärejä. Trion ilmava ja omaperäinen soundi syntyy sen ainutlaatuisesta instrumentaatiosta. Liput 15 euroa ennakkoon Cafe Laurista

Torstaina 28.3. klo 18.30 KatiMarica ja tarina elämästä!
Blues, Jazz ja Rock, Tarina, Tunne ja Sielu.Tarinan edetessä instrumentit ja fiilis vaihtelee laidasta laitaan!
Instrumentteina sähkökitara ja basso, loota, percussioita, ukulelebasso, kontrabasso, akustinen kitara ja äänihuulet.

Laulu: KatiMarica. Bassot ja laulu. Tapio Luoma. Kitarat: Juha Laine. Perkussiot ja laulu: Matti Pönkkä

Liput 5 euroa.

Perjantai 29.3.2019 klo 19.00 Essi Luttinen, Martin  (Buenos Aires) ja pianisti Petri Haapasalo Tango di me alva – Sieluni tango. . Sielukas tango konsertti yhdistää perinteiseen argentiinalaiseen tangoon jazzia ja klassista musiikkia. Carlos Gardelin klassikoiden ja Astor Piazzollan tango nuevon rinnalla kuullaan nyt myös ooppera-aarioista, suomitangosta ja Toivo Kärjen espanjan kielisistä käännösversioista argentiinalaisittain sävyttyneitä sovituksia. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 5.4.2019 klo 19.00 Hannu Lehtonen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 12.4.2019 klo 19.00 Muska. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

ILONA 20060602 HELSINKI, laulaja Muska, kuva Janne Aaltonen

Torstai 25.4. klo 18.30 ja klo 21.00. MARIA LUND, Maija Ruuskanen ja  Railio tuovat
Ruuskanen Railio Klubilla Marian lavalle – Kuudella kielellä! Maria Lund on virtuoottinen laulaja sekä esiintyjä.
Hänen suvereeni muusikkoutensa pääsee Ruuskasen ja Railion käsittelyssä vähintään Nessun Dormasta Highway to Helliin. Maija ja Veera aikovat houkutella Mariasta esille väläyksiä myös hänen terävästä huumorintajustaan – luvassa on erityinen ilta. Tarkoitus on mennä Merikannon läpi sinne mistä Mustalaisleiri muuttaa taivaaseen. The winner takes it all! Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

 

Menneet tapahtumat 2018 Cafe Laurissa

Perjantai 2.3. klo 19.00 Osterikeittoa ja Kalsarikännit. Tuija Rantalainen, laulu ja piano, Heikki Salo, laulu ja kitara, Janne Louhivuori, kitara. “Kaksi lauluntekijää ja tarinoita ruoasta, juomasta ja lemmestä. Rakkaudestakin. Huumorilla ja herkkyydellä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 9.3. klo 19.00 Mikael Konttinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.LOPPUUNMYYTY!

Perjantai 16.3. klo 19.00 Ile Kallio ja Kaija Kärkinen. Liput ennakkoon Cafe Laurista 15 euroa.

Perjantai 23.3. klo 19.00 Edith Piaf – pakko saada laulaa on Susanna Haaviston ohjaama, käsikirjoittama ja esittämä yhden naisen dramaattinen näytelmä, jossa hän käy puheen ja musiikin vuoropuhelua itsensä ja Edith Piafin kanssa. Säestäjänä on Mari Kätkä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 6.4. klo 19.00 Sonja Lumme. Volaresta Eläköön elämään – Ilta euroviisuissa Sonjan kanssa!

Euroviisut kuuluvat kevääseen kuin shamppanjakuplat! Luvassa siis suuria tunteita, hienoja viisuja ja yllättävääkin triviaa. Muistatko, mikä maa voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1983? Kuka lauloi euroviisuestradilla paljain jaloin? Monestiko Ossi Runne johti suurta orkesteria loppukilpailussa? Vuonna 1968 Suomea edusti Kristiina Hautala kappaleella ”Kun kello käy”, mutta mikä karsinnan kappaleista nousi meillä rakastetummaksi ikivihreäksi?

Illan aikana kuullaan niin viisuvoittajia kuin kolmospallille kivunneita, kotimaan edustajia ja karsinnassa rannalle jääneitä. Kuullaan tarinoita laulujen takaa ja kilpailun kulisseista – kaikki ihanien, romanttisten, dramaattisten, hauskojen ja joskus huvittavienkin euroviisusävelmien säestäminä. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Perjantai 13.4. klo 19.00 Hannu Lehtonen Kevättä rinnassa. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa. 

 

Perjantai 27.4. klo 19.00 Tom Nyman – TENORIN KESÄHITIT. Tom Nyman Band tarjoilee Kesäbiisejä vuosien varrelta
Summertime, Heijastus, Jäätelökesä, Kesäduuniblues, Sommaren är kort, Sunny Afternoon, O Sole mio, Summer in the City, Boys of Summer, Summer of ´69 etc.
Tom Nyman, laulu ja kitara
Tapani Laastola, rummut
Timo ”Unski” Salmi, basso
Seppo Sundström, koskettimet ja laulu
Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.