Tapahtumat

Cafe Laurin tapahtumat maalis-toukokuu 2020

 

Perjantai 20.3.2020 klo 19.00 Mikael Konttinen Fly me to the moon. PERUUTETTU!

Perjantai 27.3.2020 klo 19.00 Tero Vaara. Tero Vaara teki Mamban nokkamiehenä ja laulajana huikean uran, joka starttasi jo 80-luvulla. Hän kiersi keikoilla 90-luvulla myös oman soolouransa siivittämänä. Sen kunniaksi julkaistiin Sydänmailla-albumi. Laulaja ja lauluntekijä, monien koskettavien sanoitusten ja hittien nikkari on saanut Juha Vainio -palkinnon.

Vaaran keikalla soivat miehen hitit vuosien varrelta, mukana mm. ne legendaksi muodostuneet Mitä yhdestä särkyneestä sydämestä, Lauantai-ilta, Valokuvia, Älä jätä minua, Vielä on kesää jäljellä

Tätä muistoja herättävää keikkaa ei voi olla kokematta. PERUUTETTU!

Perjantaina 03.04. klo 19:00 Ile ja Kaija. PERUUTETTU!

Perjantaina 17.04. klo 19:00 Improvisaatioteatteri Oodi näyttelijät Mikis Jaakkola, Joni Paananen, Sari Rautakoski ja muusikko Lasse Aumala synnyttävät yleisön edessä improvisoidun musiikkiteatterinäytelmän! Oodin vieraana valloittava laulaja ja näyttelijä Reeta Annala, Improvisaatioteatteri Snorkkelista. Yleisön ei tarvitse osallistua improvisaatioon, he saavat katsojina nauttia mitä kaikkea syntyy spontaanisti suoraan yleisön edessä – tarina, roolihahmot, musiikki, laulut. PERUUTETTU!

Perjantaina 24.04. klo 19:00 Antti Raiski. Ensi vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun Antti Raiski kruunattiin Tangokuninkaaksi. Juhlavuoden kunniaksi hän on suunnitellut ohjelmakokonaisuden pianistin kanssa, jossa Antti esittää hänelle tärkeitä lauluja – ei suinkaan pelkkää tangoa – uran varrelta, samalla kertoen mitä kaikkea hauskaa matkan varrella on tapahtunut. Luvassa on siis huurimolla höystetty aikamatka.
Parinkymmenen vuoden aikana Antti on levyttänyt kolme albumia, julkaissut lukuisia singlejä, ollut mukana monenlaisissa eri musiikkigenrejen projekteissa.

Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.

Keskiviikkona 6.5. klo 18.30 Sonja Lumme ja Puutarhailta: Kasvata itse ihanat yrtit ja makeimmat tomaatit

Tämän puutarhakurssin neuvoilla opit kasvattamaan aromikkaat yrtit ja makeat tomaatit puutarhassa, kasvihuoneessa ja parvekkeella. Miten valitaan sopiva tomaattilajike ja kuinka saan parhaan sadon? Kuinka saadaan marketin basilikasta satoa koko kesän ajan? Mikä on yrttiympyrä ja kuinka se tehdään? Tule hakemaan vastaukset näihin ja moniin muihin puutarhakysymyksiin ja kasvata ensi kesänä itse makeimmat tomaatit ja ihanimmat yrtit. Sonja Lumme on kirjoittanut neljä puutarhakirja ja luennoinut ja kurssittanut puutarhaharrastajia ympäri Suomea. Liput Cafe Laurista 10 euroa.

Perjantaina 8.5. klo 19:00 Tom Nyman. Liput ennakkoon Cafe Laurista 20 euroa.