Asiakkailta

Kiitos todella viihtyisästä kahvihetkestä kahvilassanne eilen illan suussa.
Eniten meitä viehätti se, että on pöytiinpalvelu! Ja vielä ystävällinen sellainen!
Sitä osaa nykypäivänä arvostaa ja siitä on kyllä valmis myös maksamaan (mitä tosin ei hinnoistanne huomannut). – Kahvi oli hyvää, samoin tee, suolaset piirakat maistuvaisia ja kakut suussasulavia. Nam nam! – Myös kahvilan astiat ja miljöö (wc-myöten) herättivät ihastusta.
Mukavan kahvihetken jälkeen oli kiva siirtyä Lohjan teatteriin Tähtisumuun, joka oli raikas tuulahdus omilta nuoruusvuosilta. Sekin kympin arvoinen.
Mutta jottei olisi jäänyt ihan mahdottoman hyvä kuva Lohjasta, niin tähtisumun jälkeen taivas repesi ja kasteli meidän läpimäräksi.
Parhain terveisin ja hyvää kesänloppua teille sinne Lohjalle!
t. “Renesanssiprinsessat” Espoosta Elokuu 2014
 
 CafeLauri-0131
Cafe Lauria viihtyisämpää,tyylikkäämpää,asiakaslähtöisempää paikkaa saa hakea! Ei löydy ihan äkkiä,ainakaan lähimailta. Niin ja saa rauhassa nauttia syömisensä jos niin haluaa. Henkilökunta huolehtii santsikupin täyttämisestä,muistaa tuliko sokeri,kerma vai miten se oli.
Helmikuu 2015, kommentti Lohjalaiset Facebook ryhmästä.
 
CafeLauri-0491
Olen käynyt lohjalla käydessäni pari kertaa Cafe Laurissa ja täytyy todeta, että parempaa palvelua saa hakea suomenrajojen ulkopuolelta ja tunnelma on rento ja mutkaton, jos näin sen voi ilmaista!
Helmikuu 2015, kommentti Lohjalaiset Facebook ryhmästä.
CafeLauri-117
 
Mielettömän ihana paikka, herkulliset tarjottavat ja mitä mainioin henkilökunta. Ei ole koskaan aikaisemmin tarjoilija tullut tarjoamaan terassille lasillista vettä ja myöhemmin vielä toinen tarjoilija tarjoamaan lisäkupposen kahvia pannun kanssa. Taatusti käyn uudelleen, jos Lohjan suunnalle satun menemään! Kiitos Laurin poppoo!! =)
Toukokuu 2015, kommentti Facebookista.
 
Suosikkikahvila. Aika pysähtyy, kaikki on hyvää, musiikki on hyvää, kaikki ovat iloisia ja aina on aikaa muutamalle jutulle. Tunnelma ja tarjoilu on ihan parasta ja ihan ku jossain en tiijä missä mut sydämellistä ja ihailen tuota ammattitaitoa! Ruoalle ja sen hetkelle on aika ja paikka ja arvokkuus… Ja oman hetkeni hetkeks pilasin somettamalla ? Mut hehkutan vähän! Ja suosittelen olla ohittamatta jos täällä päin käy! Suosittelen tän takia käymään täällä päin. Lohja, Lojo!
Toukokuu 2017, kommentti Facebookista.