Menu

Suolaiset

Kinkku-, savulohi-, metsäsieni-ja tomaatti-fetapiiras

CafeLauri-024

Täytetyt sämpylät, patongit, bagelit ja croisantit.

Täytevaihtoehtoina mm savulohi, kinkku, katkarapu, kana, brie-vuohenjuusto, tomaatti-mozzarella, Port-salutjuusto ja paahtopaisti.

Salaatit

Paahtopaistisalaatti

Kanasalaatti

Neljän juuston salaatti

Lämminsavulohisalaatti

Kylmäsavulohisalaatti

Katkarapusalaatti

Tonnikalasalaatti

Vegesalaatti

Makeat

Valkosuklaajuustokakku
Laurin kakku
Mansikkahyytelökakku
Kinuskivadelmakakku
Mustikkakakku
Britakakku
Porkkanakakku
Prinsessatorttu  / Budabest leivos
Suklaakakku
Blue/Red Velvet -kakku
Salmiakki-valkosuklaa juustokakku

Kakkuja ja leivonnaisia voi tilata myös mukaan

Valikoimat vaihtelevat päivittäin. Gluteenittomia kakkuvaihtoehtoja päivittäin.Valmistustiloissa valmistetaan myös muita kuin gluteenittomia tuotteita

Pullat, munkit, makeat piiraat ja pikkuleivät.

Gluteenittomat tuotteet

Suolaiset

Savulohipiiras, kinkkupiiras, sienipiiras. Täytetyt sämpylät.

Salaatit

Lämminsavulohisalaatti, kylmäsavulohisalaatti, kanasalaatti, katkarapusalaatti, tonnikalasalaatti, neljän juustonsalaatti, paahtopaistisalaatti ja vegaanisalaatti.

Päivän keitto

Teet ja kaakaot

Haudutettu tee.
Suklainen kaakao

Muut juomat

Laitilan virvokkeet
Lapin Marian smoothiet ja mehut, mansikka, mustikka, tyrni.                                                                                   Raikastamon mehut, omena, appelsiini, mustaherukka.
Frooshin smoothiet, mango-appelsiini, kookos-banaani, porkkana-inkivääri,

Olut

Paikallisen UG Breweryn valmistama Cafe Laurin oma Larsberg. Luonehdinta: American Pale Ale eli APA, jonka runkoon on haetta aste tukevuutta ja väriä – ei liikaa – tasapainottamaan humalointia. Humalointiin on käytetty harkittu sekoitus jenkkihumalia, jotka vaihtuvat erittäin – tässä versiossa Mosaic, El Dorado, Equinox, Nugget. Humaloinnin aromimaailma siten sitruksia ja trooppista hedelmää.

Jäätelö

Sjundbyn kotijäätelö tehdään puhtaista kotimaisista raaka-aineista pientuotantona. Kaikki jäätelömaut ovat laktoosittomia ja lisäaineettomia. Sjundbyn jäätelössä ei ole keinotekoisia makuja, vaan jäätelön maku saadaan lisäämällä jäätelöön reilusti marjoja ja hedelmiä. Marjat ja hedelmät hankintaan niin läheltä kuin mahdollista, suuri osa tulee siuntiolaisista puutarhoista ja metsistä.