Kahvi

Suodatinkahvi

Pauligin Presidenttikahvi on tarjonnut suomalaisille nautinnollisia hetkiä jo vuodesta 1929. Me Cafe Laurissa haluamme tarjota vain parasta ja tämän takia valitsimme Pauligin Presidentin tumman paahdon.

Presidentti Tumma paahto on täyteläinen ja voimakasarominen kahvisekoitus. Sen maku on pitkään viipyvä ja hienostunut. Ylelliseksi kahvin tekee korkealla kasvaneen Kenya-pavun antama suklainen vivahdus ja hieman tavallista tummempi paahto. Presidentti Tumma Paahto -kahvin paahtoaste on 3.

Kahvimme on aina tuoretta, vasta jauhetuista pavuista valmistettua ja sen takia se on niin hyvää!

CafeLauri-212

Erikoiskahvit

Erikoiskahvimme, kuten espresso, cappucino ja caffe latté, ovat Pauligin Espresso Favorito tai Barista -laatua.

Favorito on yhdistelmä makeita brasilialaisia, pehmeämakuisia nicaragualaisia ja aromikkaita kolumbialaisia arabica-papuja. Makua täydentää pähkinäinen Guatemalan arabica. Brasilialainen Conillonin robusta viimeistelee vahvan, mutta pehmeän maun ja muodostaa espressoon upean creman.

Barista papu. Tähän pehmeäaromiseen espressoon muodostuu samettinen crema  ja sen maussatasapainottelevat karvaus,hapokkuus ja makeus. Paahtoaste 4.

Café au lait Paulig Parisien on ranskalaiseen tapaan erittäin tummaksi paahdettu kahvisekoitus. Ripaus robustaa antaa kahville mannermaisen, voimakkaan aromin. Valmistamme Cafe au lait -kahvin pressopannulla.

Kaikki erikoiskahvimme tehdään käsin.

CafeLauri-223

Cafe Laurin oma sekoitus

Cafe Laurin oma kahvisekoitus on Cafetoria Roasteryn meille paahtama perulaisista ja indonesialaisista kahvipavuista. Kahvi on myynnissä 200 gramman pakkauksissa sekä papuina että jauheena.  Paahtoaste on tumma.

CafeLauri-1641

 

Barista

Sana barista on italiaa ja tarkoittaa espressokahvien valmistuksen hallitsevaa baarimestaria. Suomalainen barista taitaa niin espresso- kuin suodatinkahvienkin valmistuksen ja tarjoilun. Ammattitaitoiselta baristalta syntyvät hetkessä herkulliset, juuri asiakkaalle tarkoitetut kahvijuomat.

cafelauri-kahvi